Tudtok jó koreai vagy japán sorozatot?
Bár milyen lehet de leginkább romantikus. És lehetőleg olyat mondjatok légyszi amihez van magyar felirat.
Köszönööm. :)
Pl.: Yamato Nadeshiko Shichi Henge (japán), You're beautiful (koreai), Hana Kimi (japán), Secret Garden (koreai), Personal Taste (koreai).
Nem tudom melyiket láttad, melyiket nem. Feliratot szerintem találsz hozzájuk, mert ezek a legnépszerűbbek. Én angol felirattal nézem őket, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. :)
Menj fel Ázsia Ékköveire, az a legnagyobb magyar feliratgyűjtő. Onnan tudsz keresgetni, mindegyikhez van kisebb leírás, műfaj, stb. Ha valami megtetszik, akkor előbb nézd meg, hogy tölthető-e a felirat, mert néhány régebbinek a linkje nem működik, a fordítók levették a netről a munkáikat.
A felirat letöltése után keresd csak meg magát a sorozatot. Aisatorrents, Doramax264, stb... Néhány doramát viki.comon is meg tudsz nézni magyar felirattal. Az online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!