Gyanú Árnyékában! Szerepelt már valaki?
Leadtam a jelentkezést és egy óra múlva fel is hívtak, hogy vasárnap elmehetek castingra. Kicsi korom óta szinésznő szeretnék lenni, a színpadon nem félek, sulis darabokban is rendszeresen benne vagyok! :)
De milyen lesz a Gyanú árnyéka casting? Mit kell csinálni? Milyen feladatok lesznek? Sokan leszünk? És ha azt mondják, hogy megkaptuk a szerepet, akkor improvizálni kell vagy forgatókönyvet kapunk amiből megkell tanulni a szöveget?
aki volt, kérem szépen segítsen :)
előre is köszönöm!! :)
Én nem voltam, de azért adnék egy baráti jótanácsot ingyen és bérmentve. Ha egy pillanatra az eszedre hallgats, és nem a pénztárcádra, akkor ne ad a neved ehhez a színvonaltalan, igénytelen "produkcióhoz". Ha majd sikerül esetleg befutnod, mint színész (kívánom, hogy sikerüljön) vered majd a fejed, hogy ilyen vállalhatatlan dologhoz adtad a neved, x ezer forintért.
Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!