Tudnátok nekem horror filmet ami tényleg nagyon paráztatós? Mert már 5 éves korom óta horror fan vagyok és kb. már semmi sem tud meghatni. :D
Figyelt kérdés
Légyszi ilyenektől mint Paranormal Activity,Fűrész,Texaszi és társai kíméljetek.:D
A válaszokat előre is köszönöm!:)
2013. márc. 18. 21:48
11/18 A kérdező kommentje:
Már bocsi de nem azt kértem hogy oktassatok ki és hogy le elmebetegezzetek hanem filmeket.:D Akik filmeket nyomattak azoknak ment a zöld.:D köszi szépen!:)
2013. márc. 19. 15:13
12/18 anonim válasza:
De ide filmeket kellene írni, nem vitázni rögtön.
Én pl. a horrorfilmeken kívül nem is szívesen nézek mást, mert a többin bealszom.
13/18 A kérdező kommentje:
Miller legalább felfogta mi a kérdés és rendes válaszokat ad rá.:D Pacsi!:D
2013. márc. 19. 17:15
14/18 anonim válasza:
"Slaughtered Vomit Dolls, ReGOREgitated Sacrifice, Slow Torture Puke Chamber"
Ezek nem horrorfilmek, semmi köze a műfajhoz (sem), nem érdemes őket nézni. Benne vannak a top 10 legfantáziátlanabb legszrabb kategóriában nálam.
15/18 anonim válasza:
Állattemető? Bár azthiszem filmekben Kedvencek temetője néven fut. ^^" Mellesleg tényleg kétlem, hogy ettől bárki is elmebeteg lenne... Én is 5 éves korom óta is nézek horrorfilmeket, és mióta megtanultam olvasni, azóta olvasok is ilyen könyveket, és igen, a való életben is közömbös vagyok(vagyis nem egészen, ha ártatlanok, és jólelkű emberek halnak meg), mert az emberiség nagy része szörnyű.^^"
16/18 anonim válasza:
Meg Az. Meg talán még a Cujo, bár az inkább kibelezős dolog,nem annyira ijesztő. Mondjuk, én az Azt nem tudtam végignézni, de szerintem, ha velem ellentétben nem félsz a bohócoktól, akkor tetszeni fog.
17/18 A kérdező kommentje:
Fú!Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:D 15-ös válszolónak NAGY PACSI!:D
2013. márc. 20. 21:56
18/18 anonim válasza:
Én is kiskorom óta nézek horrort. Sokan kérdezték már, hogy ez miért jó nekem, nem tudom..., adrenalin szerintem. Mindent megnézek, aminek a leírása, címe, trailere felviszi a pulzusom. Nem vagyok elmebeteg, sem agresszív, van két szép kisfiam, férjem, barátaim, munkám stb, kiegyensúlyozott vagyok, tudok aludni éjszaka, igaz a kislámpa még így 34 évesen is ég... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!