Egy olyan jó színész, mint Rudolf Péter, hogy tud olyan szánalmas, pocsék, humortalan filmet csinálni, mint az Üvegtigris, ráadásul 3 részest, amiből az utolsó kettőre még szavakat se lehet találni, annyira gyenge?
Rudolf Péter a legjobb magyar színész. (Borzasztó elfogult vagyok, vigyázat)
Szeretek mindent, amit csinált, így az Üvegtigrist is, meg kell, hogy védjem!
Amennyire én tudom (főleg interjúkból, és beszélgetésekből), ő nagyon büszke a Tigrisekre, nagyon szerette csinálni.
És ha valaki úgy gondolja, hogy csak néhány lúzer szenvedései, akkor nem lát a dolgok mögé. Néha más szemmel is kell nézni a filmeke.
(De mondom! Nagyon elfogult vagyok, lehet, hogy nagyon félre megyek. Viszont ez a véleményem)
De az tuti, hogy Rudolf Péter a legeslegjobb:)
Bemásolom ide is a véleményem az Üvegtigrisről:
Én éppen e pillanatban néztem meg, mert sose láttam, és zavart. Hát igazából olyan is-is a véleményem. Rudolf Péter és a bolond srác(ot alkaító színész) játéka nagyon tetszett, főleg az utóbbi, és a kálloys jeleneten tényleg nevettem (amikor hamburgert kér), de nekem az volt a legviccesebb, utána már nem volt annyira szórakoztató. Úgy gondolom: jó az alapgondolat, de nem fogták meg jól, igazából nem művészi. Ambivalens dolgokat érzek: egyrészt érzem, mit akartak mondani, és nem olyan baromság, mint sok magyar film, volt egy hangulata, de szerintem sokszor ki akarták csak tölteni a cselekményt valamivel. Másrészt vannak filmek, amiknél azt érzem, hogy egy nagy rendező (és nem a pénzről van szó) nagyon jót kihozott volna belőle. Az a legszomorúbb, amikor nem lenne rossz, csak így az. Ez pont olyan, mint az olyan giccsekkel, mint a Csillagainkban a hiba. Az alaptéma érdekes, de elő lehet adni szájbarágósan,a könnyű végét megfogva, meg másképp.
Ui.: Rudolf Péter maga nagy színész.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!