A Harry Potter és a Halál Ereklyéi filmváltozatból mért lett kihagyva Peter Pettigrew halála?
Figyelt kérdés
Mert igazán belerakhatták volna! :(2013. márc. 17. 13:34
1/4 anonim válasza:
Mert így is több, mint 4 óra a kettő, gondolom.
Én a filmekben azt a részt nem találtam még meg, amikor Harry megkapja a tükörszilánkot (aminek a többi része Dumbledore testvérénél van). Párszor megnéztem már, de még mindig nem találom, egyszer csak Harrynél van (de persze lehet, csak figyelmetlen vagyok).
2/4 anonim válasza:
Mert - elnézést a kifejezésért - böszme a rendező. Olyan jeleneteket hagytak ki a filmekből, amiktől, mint nagy könyv rajongó égnek áll a hajam... Borzalmas az egész.
3/4 TBogi válasza:
Megcsinálták Pettigrew halálát, csak kicsit átdolgozva...Így nem a saját mágikus keze, hanem Dobby ölte meg, Féregfark pálcájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!