Tamas243 kérdése:
Tudtok ehez hasonló sorozatot? (Hösök Legendája vagy Legend of the seeker)
Figyelt kérdés
ehhez hasonló sorozatot keresek szal legyen benne szó Mágiárol stb...Meg legyen ilyen középkori ó kori.Vagy ha esetleg valaki tudja e,hogy miért nincs 3.évad a legend of the seekerből annak is örülnék.2013. márc. 17. 12:14
1/4 anonim válasza:
Hello!Hát ehhez hasonló sorozatot nem tudok esetleg Gyűrűk Ura gondolom azt ismered(igaz ez film) de a Hős legendája 100x jobb xd nagyon szeretem én is.Valószínű hogy lesz 3.évad mert a Disney elvállalta(nagy a rajongó tábor)
2/4 A kérdező kommentje:
ZSIIR :D
2013. márc. 20. 17:09
3/4 anonim válasza:
Még olvastam (Az Igazság Kardja címen), amikor a Jég és Tűz dalát ajánlották - első kötetének címe: Trónok harca, ha úgy ismerősebb.
4/4 anonim válasza:
Merlin kalandjai (5 évad) a mágia a fő szál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!