Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film ez? 2. vh

Melyik film ez? 2. vh

Figyelt kérdés
Régen láttam egy filmet kb. a 60-as évekből lehet, arról szól, hogy egy rakás amerikai-brit katonát elfognak a 2. világháborúban és a táborból alagutat ásva próbálnak megszökni. Olyan dolgokra emlékszek belőle, hogy az az ember, aki csinálta a ruhákat megvakul, krumplit ültettek és pálinkát főztek belőle, egy embert lelőnek amikor pálinkafőzés után akar kiszökni,az alagút nem volt elég hosszú, ezért észrevették őket, majd szépen sorjában elkapták az összeset. Valaki Svájc felé, valaki vonaton, valaki repülővel próbált menekülni. Tegnap láttam a NatGeo-n egy dokumentumfilmet A nagy szökés címmel, ez nagyon hasonlított rá, gondolom a film alapjául vett történetről forgattak. Melyik film volt ez?

2013. márc. 16. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont A nagy szökés lesz ez a film:

[link]

2013. márc. 16. 15:37
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, ez az.
2013. márc. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!