Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Showder...

Mi a véleményed a Showder Klubról?

Figyelt kérdés
Akár régi, akár új részekről, vagy konkrét szereplőkről.
2013. márc. 13. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nem tetszik. Egyáltalán maga a műfaj, rosszul vagyok tőle... legfőképpen Hadházitól, aki a sok ízléstelen poénját nagyon viccesnek gondolja... nem az én világom, erőltetett, béna, vagy épp ízléstelen.
2013. márc. 13. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Van akit viccesnek találok (Felméri Péter pl.), de vannak köztük olyanok is, akiket nagyon nem bírok, mint pl az a dagadt aki folyton a súlyáról magyaráz, meg kb. mindenkit sérteget.

Egyébként jó ideje nem nézem már... annyira nem köt le.

2013. márc. 13. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretem.
2013. márc. 13. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem, képes vagyok az ezredik ismétlést is megnézni. Most is szoktam nézni, de már várom az új részeket is. Ha valamiért nem tudom nézni, hiányom lesz.
2013. márc. 13. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Első pár évad jó volt, utóbbiak nagyon gagyik. Új fellépők szinte mind bénák, Rekop az egyetlen, ami tényleg a nagyok közé sorolható, de a "nagyok" is bénábbak lettek már, mint voltak.

Régi részeket youtube-on ezerszer néztem már (pontosabban csak akiket szeretek), újakat már tv-be is alig, inkább csak gépezés közbe megy a tv.

2013. márc. 13. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
A humor műfajban jelenleg számomra ők a legjobbak.
2013. márc. 13. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szeretem, bár van néhány nagyon gyenge (mondjuk azok mennek is a Comedy Centralra), mint pl Bruti.
2013. márc. 14. 02:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én viszonylag későn ismertem meg a műsort, kicsit haragszom is magamra amiért sokáig kerültem, mert közben megtetszett. Sajnos az utóbbi néhány évaddal és a legtöbb "új" fellépővel én se vagyok kibékülve. A régebbi ismétléseket nézem vagy legalábbis hallgatom még, de az új epizódok már háttérzajnak is csak nagy ritkán jók.
2013. ápr. 12. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!