Szórakoztató sorozatokat keresek. Miket ajánlanátok?
Heló!
The Big Band Theory, Parks and Recruracion, Walking Dead, Sherlock, Hatfields and McCoys - ez minisorozat -, Black Books szerintem belefér, IT Crowd.
Jó szórakozást!
Sziasztok!
Csomót ismerek már :-) Mindenesetre vannak újak, amit nem ismertem, és döbbenten láttam, hogy a Supernaturalnak már van 8-adik évada is! Imádtam, de csak négyig láttam. Az IT Crowd is ígéretes, természetesen még nyomozok tovább, elfogadok több tippet is. ;-)A 4400-at sajnálom, hogy alig van belőle évad, az volt a kedvencem, és ha én is adhatok két tippet: Millennium, Rejtélyek. Hátha valakinek bejönnek :-)
KÉR(D)ÉS
Valakinek a Supernatural (Odaát) 5-6-7 nincs meg magyarul?
Nagyon megköszönném. Nem tudok angolul :-((
www.hosszupuskasub.com / hu - nem ugrik be hirtelen melyik a vége.
Van felirat. Csak ne szinkronnal nézd, Dean hangjának választása felér egy bűncselekménnyel. Castielé is csak egy fokkal jobb sajnos, de hogy Dean-nek képesek voltak választani egy Bieber hanggal rendelkező bu.. homokost, az hihetetlen. Ennél rosszabb szinkronhangválasztást szerintem még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!