Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szórakoztató sorozatokat...

Szórakoztató sorozatokat keresek. Miket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Pl. szeretem a Két pasi, megy egy kicsi, Nevelésből elégséges, A dadus sorozatokat. Hasonlóakat tud valaki? Megköszönnék más stílusúakat is: misztikus, ügyvédes, kórházas, laboros, kriminalisztikai stb. de rengeteg megvan már :-)És lehetőleg ne legyenek nagyon régiek... És ne legyen dél-amerikai vagy magyar szappanopera

2013. márc. 13. 07:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Heló!

The Big Band Theory, Parks and Recruracion, Walking Dead, Sherlock, Hatfields and McCoys - ez minisorozat -, Black Books szerintem belefér, IT Crowd.

Jó szórakozást!

2013. márc. 13. 08:12
 2/10 anonim válasza:
Ezeket én is szeretem, ezenkívül ami vígjáték : Jóbarátok, Dr. House , misztikus : Odaát, amit most kezdtünk el nézni és szerintem még jó : Szökés
2013. márc. 13. 08:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Így jártam anyátokkal, Életem értelmei, Igen drágám!, Jim szerint a világ
2013. márc. 13. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
2013. márc. 13. 13:20
 5/10 FannaL ***** válasza:
Vámpír naplók, Elcserélt lányok. :)
2013. márc. 13. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
My name is Earl
2013. márc. 13. 18:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csomót ismerek már :-) Mindenesetre vannak újak, amit nem ismertem, és döbbenten láttam, hogy a Supernaturalnak már van 8-adik évada is! Imádtam, de csak négyig láttam. Az IT Crowd is ígéretes, természetesen még nyomozok tovább, elfogadok több tippet is. ;-)A 4400-at sajnálom, hogy alig van belőle évad, az volt a kedvencem, és ha én is adhatok két tippet: Millennium, Rejtélyek. Hátha valakinek bejönnek :-)

2013. márc. 14. 06:26
 8/10 A kérdező kommentje:

KÉR(D)ÉS

Valakinek a Supernatural (Odaát) 5-6-7 nincs meg magyarul?

Nagyon megköszönném. Nem tudok angolul :-((

2013. márc. 14. 08:49
 9/10 anonim ***** válasza:

www.hosszupuskasub.com / hu - nem ugrik be hirtelen melyik a vége.

Van felirat. Csak ne szinkronnal nézd, Dean hangjának választása felér egy bűncselekménnyel. Castielé is csak egy fokkal jobb sajnos, de hogy Dean-nek képesek voltak választani egy Bieber hanggal rendelkező bu.. homokost, az hihetetlen. Ennél rosszabb szinkronhangválasztást szerintem még nem láttam.

2013. márc. 14. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:
DEXTER! :)
2013. márc. 25. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!