Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt a film címe?

Mi volt a film címe?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen láttam ezt a filmet. Biztos, hgy 2000 után készült. Sajnos nem az elejétől láttam, és a véét se tudom.

Ami viszont a kettő között volt, az elég beteg volt. Egy űrlényes film volt. A férj, akivel egy nő már évek óta házasok voltak, elkezdett átváltozni. Azt hitték betegség, de nem. Valójában egy űrlény volt. fokozatosan egyre csúnyábban átalakult, végül valahogy szétrobbant apró kis kukacoká. Ezek mászkálgattak, majd ledugták magukat az ember, illetve állatok torkán és onnantól kezdve Ő irányította őket, és látott a szemükkel, és tudott eszélni a szájukal. végül asaját házukba elkezdte hazahozni a "bábuit", hogy újra összeálljon. Idő közben elrabolta a volt feleségét is és oda vitte a házba. A terve az volt, hogy mindenkit megfertőzzön, és az egész világot ő borítsa be.

Beteg film volt a köbön, de ettől függetlenül meg szeretném nézni :)

Köszönöm a válaszokat.

2013. márc. 12. 17:10
 1/1 AccountManagerkovács ***** válasza:
100%

Slither - Féltél már nevetve?

Ez a címe

2013. márc. 12. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!