Transformers Prime season 3 Beast Hunters? Ki lesz az új Prime?
Fórumon írják, hogy a Szingapúrban leadott TV spot-okban szerepel.
Igaz, ez is egyelőre csak szóbeszéd, ami konkrét megerősítésre vár. Viszont azok a játékok is őt teszik esélyessé.
Ha abból indulunk ki, hogy Magnus és Optimus barátok( G1) akkor lehetséges, hogy nem lesz közöttük konfliktus, de az IDW ongoingban Magnus a Trieszti egyezmény felügyelője és eléggé önfejű, akárcsak a Roncsolók
Érdekes lesz
Bár én nem követem a képregényeket, az IDW mostani sorozatairól szinte csak jókat olvasok, ezért elfogadnám, ha Magnus személyiségét is onnan vennék.
Viszont valószínűbb, hogy mégiscsak a Dinobotos TF: Prime képregénybeli szereplését veszik alapul, amiről pedig azt olvastam, hogy állítólag elég béna.
Egyebek felől Szingapúrban leadták az első két részt, de Magnus csak a végén jön be, ezért még senki sem tudja, hogy fog viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!