Fast and Furious 7 lesz vagy a 6 lesz az utolsó?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 11:19
1/4 anonim válasza:
most jelenik meg májusban a 6. de nem bizti h ez lesz az utolsó..lehet lesz még 7. is
remélem :)
2/4 anonim válasza:
remélem lesz 7 is, de úgy tudom, hogy a 6.-ban sem lesz már autós verseny szinte, hanem hobbs (bocs ha nem így van írva) ügynökről fog szólni nagyrészt
olyat hallottam, hogy azért, mert "a nézők már unják az autós versenyeket, ezért be kell vetni mást".
Én gondolatom: B*szki arra ottvan más millió film, szerintük miért nézzük az autós filmet????
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de valahova ki kellett fejtenem :))
3/4 anonim válasza:
Igazad van, ez az a film ami elvileg "autósfilm" :) Az 1-3 része erről szólt plusz még a 4. is, de az 5-6 már annyira nem, nem rossz filmek ezek sem, csak elvesztette egy kicsit a jelentőségét. Remélem ha lesz 7 akkor visszairányítják az illegális gyorsulásokra a sztorit legalább annyira mint a 4. ben volt
4/4 anonim válasza:
lesz 7 8 9 is mert trilogiává akarják bőviteni..
a 7. elvileg los angelesben játszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!