Melyik a legbetegebb South Park rész?
Figyelt kérdés
az összes közül. szerintetek?2013. márc. 10. 14:29
1/8 anonim válasza:
sztem egyértelműen a scott tenormannek meg kell halnia :)
2/8 A kérdező kommentje:
Az tényleg durva, hanyadik évadban is van? :)
2013. márc. 10. 15:09
4/8 anonim válasza:
Meg az a rész, amelyikben a jövőből jött emberek elfoglalnak minden munkahelyet, és a south park-i férfiak úgy döntenek, hogy buzulnak, hogy ne legyen jövő :DD
6/8 anonim válasza:
Szerintem az a rész, amiben a radikális állatvédők (PETA) vannak, mert azok közösülnek az állatokkal, és nyomorék utódokat hoznak létre. Ugyanakkor az a rész remek kritikája a választási rendszernek:
-És mégis miért nem szavaztál?
-Nem a szavazással volt gondom hanem hogy egy genyára meg egy redvára lehetett csak voksolni.
-De Stan, hát nem tudtad? Nálunk mindig csak genyákra és redvásokra lehet szavazni. Amióta választunk ezen a Földön folyton genyák és redvások mellett kell letenni a voksunkat, mert normális ember nem szívna ennyit azért hogy szavazzanak rá.
808 - Gennyes tus és redvás szendvics
7/8 Nokedli007 válasza:
Amikor Wow-oznak az nagyon nagy :D meg amikor várják a Terrenc(nem tom, hogy kell leírni) és Philip előzetesét de csak a Russel Crow megy az is nagyon nagy bár nekem nem annyira tetszik mert nincs benne Kenny :'( azt is imádom amikor bárányhimlősek lesznek, meg amikor a Kenny becsajozik és elmegy valami hülye Jonas Brothers koncertre :D
8/8 anonim válasza:
Scott tenormennek meg kell halnia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!