Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan tudom, hogy egy film...

Honnan tudom, hogy egy film eredeti release?

Figyelt kérdés
Ha fel akarok tölteni egy filmet egy letöltő oldalra és a rendszer megkérdezi hogy eredeti release-e vagy sem. Honnan tudom, mit jelent pontosan?

2013. márc. 9. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

Elsősorban onnan tudod, hogy egy film eredeti release, hogy benne van a mappa vagy a fájlok nevében a releaser csapat neve.

Ha az a mappa neve, hogy "The.Boat.That.Rocked.2009.HUN.DVDRip.Xvid-Thick", és van benne a 2db AVI fájl mellett egy NFO fájl is, benne mindenféle információval, technikai részlettel a filmről, akkor az eredeti release.

Ha viszont az a mappa neve, hogy "The Boat That Rocked", van benne 2db AVI fájl szintén a releaser neve nélkül, NFO fájlnak pedig nyoma sincs, akkor az nem eredeti release.

2013. márc. 9. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Én akarok feltölteni de nem tiszta.Tehát ha rakok bele nfo-t meg sample-t akkor az eredeti release lesz? Jól értem? Vagy ha nem, kérlek részletezd hogy hogy is van ez?Mert amikor feltöltök a rendszer megkérdezi hogy tartalmaz e eredeti releaset a film, akkor most mi is az?
2013. márc. 9. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

> Tehát ha rakok bele nfo-t meg sample-t akkor

> az eredeti release lesz?

Nem. EREDETI release! Érted? :)

Ha letöltesz egy eredeti release-t egy torrentoldalról, és azt fel akarod tölteni egy másik torrentoldalra, akkor MÓDOSÍTÁS NÉLKÜL ahogy van, NFO-val, Sample-el együtt kell feltöltened, hogy eredeti release legyen. Ilyenkor feltöltéskor a torrent nevének az eredeti release nevét kell megadnod (pl. The.Boat.That.Rocked.2009.HUN.DVDRip.Xvid-Thick), nem változtathatsz rajta. Továbbá némelyik oldalon külön fel kell töltened az NFO fájlt.

> Vagy ha nem, kérlek részletezd hogy hogy is van ez?

Szerintem olvass utána egy kicsit ennek a dolognak.

Rengeteg írás van az interneten, ami sokkal érthetőbben magyarázza el a dolgot, mint én.

2013. márc. 9. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!