Melyik sorozat tetszik jobban, nektek? A Gossip Girl - A pletykafészek, vagy a One Tree Hill - Tuti Gimi?
Igazából még csak a Gossip Girl-t néztem, de kíváncsi vagyok milyen a OTH is. Esetleg miben különböznek?
Előre is köszi (:
Én meg a Gossipot nem nézem,de ismertető alapján nagyon 90210 és OC-California feelingje van:)
A tuti gimi inkább a Narancsvidékra hasonlít és a Dawson és a haverokra?Ezeket láttad már?Én nemtudom megfogalmazni mi a jó benne,egyszerűen jó és kész,van benne szerethető,mert az összes ember típust megtalálod benne,szerethetőek a karakterek,nagyon jól el van találva a szövegkönyv is,a plusz plusszok mint Haley és Nathen nagyon fiatalon összeházasodása majd később szétválása és újra egymásra találása, a túszos ügy,az a nagy köcs apa meg úgy minden...érdemes megnézni szerintem,bár ha olyan 90210 érzést akarsz akkor maradj inkább a Gossip Girlnél:D
One Tree Hill nagyon jó, de (sztem) csak az 5.évadtól... Az eslő 4 az nagyon klisés, nagyon tini... Mostani szemmel nézve persze. Akkor még nem volt az, de mára már lejártak ezek a dolgok. Szóval 5. évadtól ajánlom, teljesen érthető, ha akkor kapcsolódsz be.
Am GG-t is imádom, nem tudnék választani köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!