Láttátok a new moon legújabb trailerét/előzetesét?
Figyelt kérdés
Mármint a 2:20-as verzió. Én enyhén szólva sokkot kaptam tőle! Nagggyon-naggggyon jóóóóóóóóóó!!!2009. szept. 13. 16:32
1/17 anonim válasza:
én csak az 1:valamennyiset láttam, azt a 2:20-ast nem találom eltudnád küldeni a linket, utána mondok véleményt :)
köszi!
2/17 anonim válasza:
annyira jó h sírtam közbe:)mikor megláttam
vagyis kb másfél perce
3/17 A kérdező kommentje:
Én is sírtam! De szó szerint zokogtam!!! És rázott a hideg...
Itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=AmYu6VxgiDE
utána kérem a véleményt! ;)
2009. szept. 13. 17:06
4/17 anonim válasza:
óóó. most néztem meg, és nagyon nagyon nagyon jó. alig várom. basszus nem tudom h fogom kibírni addig. XD bár, jobb lenne ha edward nem mutogatná a testét XD (team jacob vagyok)
5/17 A kérdező kommentje:
XD
Ha team jacob vagy, gondolom díjaztad, mikor Edwardot földhöz vágták... XD XD XD
Én Team Edward. De szerintem se kéne mutogatnia magát... Legalábbis Jacob mellett alulmarad ilyen téren. DE akkor is Edward 4ever!
Mikor Bella üvölt az ágyában, én ott úgy bőgtem... :(((
2009. szept. 13. 17:26
6/17 anonim válasza:
Na megnézetem köszi a linket!!! Hát ugyanaz a hatás mikor Bella zokog az ágyba anál azon én is bőgtem de amúgy az egész alatt végig kirázott a hideg. Én már nem bírok várni novemberig!!!!! :D
7/17 anonim válasza:
bőgtetek?mert?azéárt egy tralieren bőgni
8/17 anonim válasza:
Emberek, nekem rossz a link, ha esetleg valaki egy másik feltöltésnek el tudja küldeni a linkjét,baromi hálás lennék! Nekem nem játsza le a gép ezt a linket :((((((
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!