Megnéztem az ideglelés Csernobilban filmet? (lent)
Figyelt kérdés
Megnéztem és ami van a filmben az igaz?A ssugárzás meg ilyenek.A neten van fénykép mutáns emberekről akik a sugárzás miatt?2013. márc. 6. 17:28
1/12 anonim válasza:
Nem igaz:) Sugárzás volt, de a sugárfertőtözz emberek nem zombik, hanem "áldozatok", akik súlyos árat fizettek a katasztrófa miatt.
2/12 anonim válasza:
Az csak egy horror film, és méghozzá a legrosszabbak közül.
Szóval a film még köszönőviszonyban sincs a valósággal.
3/12 anonim válasza:
hogy birtad végignézni?xD amugy nem
4/12 A kérdező kommentje:
Nem néztemvégig :DD 56 percnél lekpacsoltam :D
2013. márc. 6. 19:48
5/12 anonim válasza:
utcso vok ha horrort akarsz nézni akkor ajánlok párat:D
Stephen King filmek
Clive Barker filmek
ördögűző a kedvencem:)
Ragyogás (nincs szinkron)
6/12 A kérdező kommentje:
rendben,köszi :)
2013. márc. 6. 20:56
7/12 anonim válasza:
Az első kérdésre nem tudok sajnos válaszolni. Nem tudom, hogy végignézted-e? :D
Viszont: a radioaktív sugárzás dózistól függően ártalmas az élőlényekre, köztük az emberekre is, de mutáns lények nem keletkeznek tőle.
8/12 anonim válasza:
Hát én láttam egy videót ma, amin Csernobilban fut egy ember "valamik" elöl. Ezt egy orosz repülö vette fel azthiszem. Az ember lött is azokra a "valamikre", de hiába... elkapták és széttépték õt. Elvileg hiradóban is benne volt. És a felvételen lehet hallani, hogy az egyik ember a gépben hány, miután széttêpik a csávót... Persze ez nem jelenti azt, hogy hiteles a felvétel :)
9/12 A kérdező kommentje:
Ezek hülyeségek,csak az embereket bolondítják vele,ott már szinte nincs olyan élőlény amelyik meg maradt volna
2013. szept. 6. 06:55
10/12 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség.
Viszont elölênyek vannak még ott... pl. halak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!