Kőrösi Bea kérdése:
Érdemes belekezdenem a True Blood c. sorozat nézésébe?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 06:47
1/7 anonim válasza:
Ha érdekelne igen, ha nem, akkor nem. Nézd meg pár előzetését vagy nézz bele. Nem tinisorozat.
2/7 anonim válasza:
Nézzed, szerintem jó az :D Bár ne twilight meg vámpír naplók helyettesítőt keress benne, mert nem sok közös van bennük :P
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött.Gyönyörű színészek játszanak benne.A sztori is izgalmas.
4/7 anonim válasza:
Persze, klassz sorozat! Nem olyan mint a vámpírnaplók vagy az alkonyat, teljesen más hangulatú felnőttekről szóló sorozat.
5/7 anonim válasza:
A kedvenc sorozatom. Az első részek nem fogtak meg, nagyon amatőrök voltak még, de aztán beindul a sorozat (3-4. rész körül). Izgalmas, kiszámíthatatlan, szexi. Csak ajánlani tudom.
7/7 anonim válasza:
Beteg egy sorozat, de én ezért szeretem :D Amúgy az első évadok nagyon jók. De kb. a negyediktől eléggé kezd lapossá válni és a humor is kezd eltűnni belőle(itt viccesebb jelentekre meg szarkasztikus megjegyzésekre gondolok) Események,a azok bőven vannak benne, de már nem az igazi, nagyon túlkomplikálják. De még most is nézem, azért még mindig leköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!