Tudtok mondani jó és vicces animációs filmeket?
Most úgy rákaptam a témára, mert megnéztem ma a Rontó Ralph-ot, meg a Hotel Transylvaniat és mindkettő nagyon bejött :D Szóval ilyesmik érdekelnének még. Bár sajnos a legtöbbet már láttam. Amiket láttam pl.:
Shrekek, Jégkoszakok, Madagaszkárok, Nagyon vadon-ok, Fel, Vadkaland, Szörny rt., Így neveld a sárkányodat.
Terhelt terkel (Terkel in Trouble)
Helo!
Amiket ajanlok, azok közül 2-öt nem lattam - de tudom roluk, hogy nagyon jok es meg is fogom nezni öket nemsokara :) -, de mindegyikröl elmondhato, hogy jo, söt nemelyik egyenesen remekmü:
A vandorlo palota, Kiki, a boszorkányfutár, Porco Rosso - A mesterpilóta, Pom Poko - A tanukik birodalma, de voltakepp valamennyi Ghibli film ajanlhato - mert fantasztikusan jok -, tovabba Charlie - Minden kutya a mennybe jut, A halott menyasszony - babfilm -, Herkules (Disney mese), Lúdas Matyi , Szaffi, Szindbád: A hét tenger legendája, A Simpson család - A film, Tintin kalandjai (2011), Roger nyúl a pácban...
jo szorakozast!
A fantasztikus róka úr :)
Eszeveszett Birodalom
Sok a bolond!3D-s filmek peldaul :
Szorny RT
Szorny egyetem
Hotel Transilvania
Croodek
Gru
Gru 2
A halott menyasszony
Minyonok
Hos6os
A hihetetlen csalad
Agymanok
Vegre otthon
Nemo
Igy neveld a sarkanyodat
Igy neveld a sarkanyodat 2
Walle
Verdak
Verdak 2
Agymanok KB ennyi ami kapasbol jut eszembe ezek 3D animacios rajzfilmek.Nezd meg ezeket ha meg erdekel akkor utana nezek.Csak most kapasbol soroltam fel ami eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!