Walking Dead, miért?
Figyelt kérdés
Előre leírom, hogy aki még nem jár ott: SPOILER! Nos, msot néztem meg nemrég a második évad 12. részét és nem értem, hogy miután Rick megöli Shane-t, hogy változik át Shane járkálóvá? Ha esetleg a későbbi részekben lesz a megoldás, akkor kérlek ne hibáztassatok fölösleges kérdésem miatt. Előre is köszi!2013. márc. 5. 17:07
1/5 anonim válasza:
El mondták valahol az első évad végén .
Mindenki fertőzött , ha meghal átváltoznak zombivá , akkor is ha nem zombi harapta/karmolta . Viszont ha zombi harapta/karmolta , akkor iszonyatos sebességben elkezd az illető haldokolni .
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, tényleg ezt úgy látszik elfelejtettem. csak akkor nem értem, hogy Daryl és Glenn miért csodálkozik rajta..
2013. márc. 5. 17:30
3/5 anonim válasza:
Mert ők nem tudják, csak a seriffnek súgta meg az első évad végén ezt a "titkot". Ha jól emlékszem :D
4/5 anonim válasza:
Így van, csak Ricknek súgta meg a járványügyis.
5/5 anonim válasza:
Leírom, szóval ha nem szeretnéd tudni ne olvass tovább...
Már mindenki fertőzött, szóval ha valaki meghal akár betegségben vagy végelgyengülésben:) (most ez csak egy példa) akkor is visszajön zombiként, mert már bennük van a vírus. Ezt súgta Ricknek az a professzor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!