Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hasonló anime az Ao No Exorcis...

Hasonló anime az Ao No Exorcist-hez?

Figyelt kérdés
Amint a kérdésből is látszik hasonló animét keresek hozzá.Illetve lenne egy másik kérdésem is,hogy esetleg nem e lesz folytatása ? Olvasgattam egy kicsit és szerintem elképzelhető,hiszen mangában havonta adják ki,így nem csak 18 oldalas fejezeteket láthatunk.Így kérdezem én, hogy tud e valaki valamilyen hírrel szolgálni a folytatásról, illetve az első kérdésemmel kapcsolatban.
2013. márc. 5. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Volt mozifilm , ami kb még 4 hónap mire kijön bd-n.

Minden shounen fight hasonló hozzá , legjobban talán a D.Gray-Man , ugyanúgy ördögűzők stb , csak a D.GRay-Man-ben sokkal komolyabb a hangsúly .. nem poénkodnak , kicsit kegyetlenebb és 103része van .

Esetleg bármelyik másik shounen fight :

Naruto

Bleach

Dragon Ball

Beelzebub

Busho Renkin

Kekkaishi

Toriko

One Piece

Fairy Tail

Hunter x Hunter

Code:Breaker

Katekyou Hitman Reborn

Claymore

D.Gray-man

Ao no Exorcist

Kenshin

Nurarihyon no Mago

Itsuka Tenma no Kuro Usagi

Fate/Stay Night

Sengoku Basara

Samurai Champloo

History's Strongest Disciple Kenichi

Himawari!!

Brave 10

Kyou kara Maou!

MäR-Heaven

Basilisk: Kouga Ninpou Chou

Saint Seiya

Shaman King

2013. márc. 5. 14:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ és az ajánlatokat,sokat közülük már láttam, illetve nézek.
2013. márc. 5. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Újat nem tudok mondani, de külön kiemelném a Hunter x Huntert, és a Sengoku basarát az előző posztjából. :) Ezekkel érdemes kezdeni szerintem.
2013. márc. 7. 16:01
 4/4 Mark220 válasza:
Szia! ebben az évben lesz 2. évad !! ha még nem tudtad akkor készülj fel :)
2017. febr. 1. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!