Gyilkolászós, nyomozós sorozatot keresek! Ötlet?
Gyilkos elmék, Gyilkos Elmék: Alapos gyanú, Mentalista, Castle, Hazudj ha tudsz, Született detektívek, Sherlock Holmes, Sherlock és Watson, The Following, The Finder, White Collar, CSI összes, Profilozók, Felejthetetlen, Elfelejtve, Bones.
Na ezeket már láttam.
Dexter
Amúgy meg mindjárt itt a Hannibal, esetleg nézd meg addig a filmeket: A bárányok hallgatnak, Hannibal, Vörös sárkány. A V. s. történetileg az első, de ha azt nézed meg először, nem érted benne az utolsó poént. :)
Háhá, én is épp ezeket nézem. :)
NCIS, NCIS Los Angeles, Monk-a flúgos nyomozó, Dilis detektívek, GSG 9- Az elit kommandó (Én még szeretem a kettős ügynököt is)
3. vagyok írok még egy párat:
Cobra 11, Döglött aktár,Bostoni halottkémek, Gyilkos számok, Hawaii five O, Sherlock Holmes kalandjai vagy Sherlock(nem tudom melyiket láttad),
Dextert láttam, az az egyik kedvencem :D, valahogy kimaradt a felsorolásból.
A filmeket nem szeretem, nekem kell a stabilitás, hogy sokáig maradjanak velem a karakterek, meg most Istenem.. Megnézem 2 óra alatt az egészet és utána mi lesz?! Uncsi
De azért köszi!! :)
A második válaszolónak:
Az NCIS-t nem szeretem, régen sokat néztem, de már lapos.
Pár részt láttam az NCIS LA-ből, lehet elkezdem nézni, de nekem ez is, nem tudom talán light-os..
Minden Sherlockot láttam, amiben csak megemlítik azt is láttam. :D
GSG 9- Az elit kommandó -> Na ezt még nem is hallottam, szóval jól utána nézek!
Köszi mindkettőtöknek! Ötletek még jöhetnek!
Olyanok is jöhetnek amik még itt MO-n nem debütáltak.
24 hihetetlenül izgalmas sorozat
bár más stílusú,int az általad írtak,de nagyon jó
Los hombres de paco
Első két évad inkább komédia jellegű, de a kilencedik már félelmetes.
Ez a kérdés mindig aktuális lesz!!
Örülök, hogy írtad, mert mindig elfelejtem, hogy meg kéne nézni! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!