Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az emberek tényleg kíváncsiak...

Az emberek tényleg kíváncsiak ilyen filmekre?

Figyelt kérdés

Egyre durvább dolgok történnek a valóságban,mást nem is hallani,minthogy rablógykosság történt,állatkínázsok,gyermekbántalmazások,stb.

De valahogy már nem is tudok meglepődni rajtuk,amikor ilyen filmeket képesek forgalmazni egyes országokban,mint pl. az August Underground,Slaughtered vomit dolls,Guine Pig,a Halál 1000 arca,stb.

Van olyan ember aki valóban vágyik az ilyen filmélményre?

Ti nem csukatnátok legszívesebben elmegyógyntézetbe őket?

Szerintem szörnyű,hogy hová fajul a világ.

2013. márc. 3. 10:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
80%

Utálom az ilyen filmeket. Szerintem, egy egészséges ember nem ezen élvezkedik. Bírom, mikor egyesek azzal jönnek, hogy az agresszió mindenkiben ott van! Tényleg? Érdekes, hogy én ezt nem érzem, hanem azt, hogy kívülről jön. vagyis ha egy agresszív ember nekem támad, így vagy úgy, attól leszek én is agresszív, mert felidegesít és beindul a védelmi mechanizmus. De alapból én nem húzom fel magam semmin.

Ha meg valakinek hormontúltengése van,akkor szexeljen. "Ne háborúzz, hanem szeretkezz" - tartja egy nagyon bölcs mondás.

2013. ápr. 18. 00:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is megvettem a Halál 1000 arcát,de már a vágóhidas résznél ki is kapcsoltam,elég durva.Meg az a pesszimista hangulatú gyászos szinkron-kész voltam tőle.
2013. máj. 2. 22:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy mások is így gondolják! :)

Köszönöm a válaszokat,mentek a zöld kezek!

2013. máj. 3. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen filmek arra jók, hogy ha van valami gondod, amiről el akarod terelni a figyelmedet, akkor remekül lekötnek, és miután végignézted, már nem a gondon agyalsz.
2013. nov. 26. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!