Ajánlanátok jó musicaleket vagy zenés filmeket?
Bármit amiben a zene központi szerepet kap, vagy a híressé válásról szól.
Amiket már láttam: Rent, Rocky horror picture show, Dr Horrible, Burlesque, Les miserables, Fame
Lehetőleg csak táncra koncentráló dolgokat NE írjatok, mint a Step up :)
Köszi, de már láttam :D én is imádom :)
ja most jut eszembe, a Mindörökké rockot is láttam már :)
Heló!
Heh, elsőnek a Rocky horror-t ajánlottam volna - én imádom a zenéit :) -, de ha láttad így tárgytalan :D.
Íme a többi versenyző: Hair, Wst Side Story, Egy nehéz nap éjszakája - Beatles film -, My Fair Lady, A muzsika hangja, Funny Girl, Woodstock, Hello, Dolly!, Kabaré - ezt mondjuk én színházban láttam, filmbne nem, de nagyon jónak tartják filmen :) -, Mindhalálig zene, A hírnév, Chicago.
Biztos lesz, ami nem fog teszeni - ez elkerülhetetlen ugye -, de szerintem sokuk kedvedre való lesz :).
Jó szórakozást!
Hú, köszi :) egy párat láttam ezek közül is :) a többit pedig elkezdem letölteni :)
Egyébként a Rent és az RHPS a két legnagyobb kedvencem és iszonyatosan irigylem ahogy Tim hordani tudja azt a magassarkút :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!