Vannak valamilyen farkasos filmek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 18:54
2/16 anonim válasza:
Az rajzfilm XD..
különben ismerek mesét és filmet is..1 film,de az teljesen farkasos..a farkasok életéről szól..címe: A Farkasok
meg van a Wolf's rain,az anime x)...
most hirtelen több nem jut eszembe xD
3/16 anonim válasza:
Twilight és majd a New Monn, ezekben is szerepelnek emberek akik farkasok!:)
4/16 A kérdező kommentje:
utolsónak: Olyan filmekre gondoltam amik farkasokról szólnak és az Alkonyatnak semmi köze sincs a farkasokhoz.
2009. szept. 11. 19:45
5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó elöttinek: azt a filmet hol nézhetném meg?mert nem találtam ilyen filmet sehol
2009. szept. 11. 19:48
6/16 anonim válasza:
Farkasok szövetsége ez jó kis film 15/F
7/16 A kérdező kommentje:
Mondom még egyszer:Olyan filmeket keresek amik farkasokról szólnak!Nem egy kitalált miténtudommi mint az Alkonyat meg a hasonlók.
2009. szept. 12. 09:46
8/16 anonim válasza:
A Wolf's raint-t én is csak angolul találtam meg a youtube-n,de magyar felirattal is lehet...a Farkasok meg tesco üzletekben is megtalálható,mert nekem asszem ott vették meg ^^..de az télleg csak farkasokról,ill. azok életéről..az Alkonyatban meg télleg szerepel,de abban is csak kis részletben...alig várom,hogy megjelenjen a 2. része..na nem offolok x)..remélem sikeresen találsz ilyen filmeket ^^...
9/16 anonim válasza:
Ja igen..a Ginga Densetsu Weed is farkasos,vagy milyen..szerintem inkább kutyák..mind1,azért gondolom leírom,hátha érdekel ^^..
10/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az Alkonyatban vannak farkasok már olvastam az összes részét, de én dokumentum filmeket keresek ,hogy hogy élnek farkasok.Igazi farkasok nem kitalált mesék meg ilyesmik.
2009. szept. 13. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!