Mi a véleményetek Lucifer Valentine filmjeiről? (slow torture puke chamber . )
Figyelt kérdés
Én csak a Slow torture puke chamber -t láttam, de az valami eszméletlen gusztustalan volt.. Rámjött a hányinger közben.. fujj><2013. márc. 2. 11:19
11/11 anonim válasza:
Ha nem olvastam volna én is az interjút ,amit már egy kedves kommentáló fentebb leírt ( illetve annak egy részletét), akkor is betegnek gondolnám Lucifer Valentine-t, de így egyenesen félelmetes az az ember. Legyen a saját dolga, ha a hányásra izgul szex közben, de hogy a saját húgába volt szerelmes és vérfertőző kapcsolatot folytattak?! Valamelyik részt az emlékére készítette, hát nem mondom, gyönyörű tisztelgés. De a kérdésedre válaszolva mivel az ember kíváncsi, így én is nekiültem sorban. Az első rész szerintem dögunalom, a RegoreEgitatedSacrifice viszont már kiverte a biztosítékot. Egyetlen pozitívum a filmben a hanghatás. Már már pokoli az a sok mélyről jövő iszonyat, ami a hangokat illeti. Igazából a hányinger kerülgetett és a letargikus elszörnyülködés, hogy egyáltalán hogyan képesek emberek ilyen "műben" részt venni? A harmadik rész szintén kiverte a biztosítékot nálam. De a kíváncsiság nagy úr,így néztem meg én is az August Undergruond trilogy-t. Ami még Valentinet illeti, szerintem ő pont leszarja kinek tetszik és kinek nem. Abszolút öncélú, magának készíti ezeket a "csodákat". Imádom a beteg filmeket, de ezeket nem nevezném filmnek, erre a kategóriára valami más jelző illene. Szeretem a Begottent, a francia újhullámos cuccokat( Mártírok, Betolakodó, vagy ami ezt a lavinát elindította a Magasfeszültség is nagy kedvenc. ) Sőt ,még a Szerb filmet is szeretem, mert akármilyen beteg, jó a sztori, jó a film ívének felépítése, jók a színészi játékok, gyönyörű a képi világ stb stb. Vagy a japán Groteszket.De nagyon sok példát mondhatnék. Én megnéztem a The perfect child of Satan-t is Lucifertől, de az is egy óriási katyvasz és dögunalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!