Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem durva, hogy a mai "modern"...

Nem durva, hogy a mai "modern" filmek tele vannak 40es nőkkel és férfiakkal, és még mindig ott tartanak, hogy nincs sem párjuk, sem gyerekük?

Figyelt kérdés
Megnéztem többek közt a Férfi fán terem c. film szereplőit. A legfiatalabb 35 éves. Megnéztem néhány részt, és azt vettem észre, hogy a filmben nincsenek gyerekek, és ezeknek a felnőtteknek hol van párjuk, hol nincs, hol szerelmesek lesznek, hol csalódnak. És nem csak ez a film ilyen. Miért cél, hogy azt sugallják az embereknek, hogy soha nem késő párt választani, fontosabb, hogy szerelmes legyél, mint hogy gyereket szülj? Csak én érzem, hogy a világ felborult, és ez nem jó?
2009. szept. 11. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem nézem az általad említett sorozatot, de fogadni merek, hogy amerikai. Amerikában ma már nem meglepetés, hogy egy 35 éves nő "szingli". Karrierista világot élünk, ahol a családalapítás és a társkeresés ideje kitolódik, mert meg kell teremteni az alapokat. Ha megnézed, ezeknek a szereplőknek házuk, kocsijuk van, van egy jó állásuk. Ez időbe került és csak 35-40 évesen kerülnek oda, hogy van hova gyereket vállalni, csak még nincs kivel.

Illetve ha már a filmiparnál járunk, jellemzően több a szerelmes film, mint az, ahol gyereket kell nevelni.

A szerelem ma is "jól eladható téma".

2009. szept. 11. 13:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen...és a nőknél kb 44-50 éves korukra jelentkezik a menopauza
2009. szept. 11. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a jövő... Gondolj bele...x évvel ezelőtt még az átlagos gyereklétszám egy családban 8 volt. aztán x évvel később már csak 5...most ott tartunk hogy az átlaglétszám 2....na már nem vagyunk messze a 0-tól...És ez miért van így?? A nők munkába álltak és fontos a karrier. Meg egyre többen vannak ugy hogy a gyerek csak gond, teher...stb. nem adják fel emiatt az addigi életüket vagy azt mondják hogy később később..aztán egyszer csak késő lesz :) hát igen...a mai társadalom...szerinted miért van elöregedőben a társadalom...Most Mo-ról beszélek, Amerikában nemtom mi a helyzet.
2009. szept. 13. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!