Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az idei...

Mi a véleményetek az idei Oscar-díj nyerteséről Az Argo-akció című filmről?

Figyelt kérdés

Szerintem nem ez az első súlyos tévedése az amerikai Filmművészeti Akadémiának.

Szerintetek?

2013. febr. 26. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az olyan szemetek után mint a nemvénnekvalógettómilliomostéglaabombákföldjén, meglepő, hogy idén egy kifejezetten jó film kapta a legjobb filmnek járó díjat.
2013. febr. 26. 22:34
 12/14 Péter33 válasza:
Hm..ízlések és pofonok, de három olyen filmet szólsz le, amik igen eltérőek egymástól, stílusban, mondanivalóban, és szerintem mind telitalálat. Az Argo nem rossz, de nem kellett mást tenni, mint egy jó forgatókönyvet írni egy ismert történethez, eseményhez. Nekem kisebb teljesítmény, mint mindenestül újat kitalálni, elképzelni, leírni, létrehozni.
2013. febr. 27. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Négyet szóltam le zsenikém. Persze, hogy telitalálat, arra készültek, hogy oscart kapjanak, csak kár, hogy mindegyik nézhetetlen:unalmas, giccses, hazug, szemetek. Najó, a tégla még jóindulattal megérdemel egy 5/10-et, de nevetséges, hogy Scorsese ezért kapott oscart, a rengeteg zseniális film után.
2013. febr. 27. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó film volt. Viszonylag tömör, izgalmas, jól összerakott darab. Már biztos elpuffogtatták előttem nyolcázan, de Ben Affleck tényleg jobb rendezőnek, mint színésznek. Ezen kívül hármat láttam az idei Oscar-kínálatból eddig (Django elszabadul, messzi dél és Pi élete), azok közül számomra egyértelműen ez a favorit.

Ha igazán rossz Oscar-díjas filmet néznél, szedd le a Felvonulást, vagy a 80 nap alatt a Föld körült :)

2013. ápr. 6. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!