Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nincs a Bleachban szerelem?

Miért nincs a Bleachban szerelem?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem szerelem történetnek irták,de egyet beletehettek volna.

Sajna a manga 1. részénél tartok-.-" tudom!:/ de nen ismertek olyat aki összejön?

2013. febr. 24. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nézd shounen fight műfajnak nem az a lényege hogy random emberek összejöjjenek . Nézz shoujo-t ott az a lényeg , és a harc a melékesebb .
2013. febr. 24. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem nekem jó lesz a Bleach:)) De azt is elkezdem köszii!!!:))
2013. febr. 24. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként ha shounen mangába akarsz kezdeni akkor ne a bleachel kezd , a bleach a legnagyobb kliséfest .

One Piece , Naruto esetleg Hunter x Hunter-t jobban ajánlom.

2013. febr. 24. 21:18
 4/7 anonim válasza:
100%
A Bleachben nem az érzelmességre törekednek. A legérzelmesebb személy az Orihime (túlon túl az), ő viszont szerelmes lesz Ichigoba. Ott van még Hinamori is, az 5. osztag hadnagya, aki szerelmes a kapitányába, Aizenbe. Vannak benne itt-ott szerelmek, de igazából nem történik ilyen téren semmi.
2013. febr. 25. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:
A Narutot láttam és nektek is köszi!:)
2013. febr. 25. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Őszintén? Mert kell a f@sznak bele a szerelem. Szerintem totál elkúrnák az egészet ha raknának bele szerelmi szálat ebbe az animébe egyáltalán nem való.
2013. máj. 11. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de szerintem nem lenne baj!Végül is Ichimaruval és Rangikuval mi volt?
2013. máj. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!