Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Beteg filmek mint chucky vagy...

Beteg filmek mint chucky vagy még durvábbak horror vagy valami film amin nagyon lehet fosni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Már rengetegszer feltették ezt a krédés, de parancsolj - remélem érezhető lesz, hogy mit csempésztem bele ebbe a kommentbe :).

Cannibal Holocaust, A barlang, Sziklák szeme, Mártírok, Philosophy of a Knife, A betolakodó.

EZek durva, erőszakos filmek, amelyek némejike a legdurvább összellításokban is szerepel.

De külön kiemelek kető sorozatot: August Underground, August Underground's Mordum, August Underground's Penance

Slaughtered Vomit Dolls, ReGOREgitated Sacrifice, Slow Torture Puke Chamber

Főleg az utolsó három az, ami kivághatja a biztosítékot, ha igazán durva és beteg filmet keresel. Bár nem hiszem ,hogy kedved lenne hozzá :) - a Chucky példából gondolom ^^.

Egyébként pedig ha horror, akkor ezeket ajánlanám:

A dolog, Deliverance, Ragyogás, A texasi láncfűrészes mészárlás, 28 nappal később, Alien, Két nővér, Psycho, Tortúra, Halloween, Lámpaláz, Ördögűző, A bárányok hallgatnak, Let the Right One In...

Ezek mind minőségi darabok, amik csak ajánlhatók. Ezekkel kell elsősorban foglalkozni, nem a provokatív, öncélú "művekkel", amikben egy értékelhető elem van - valamennyire -, a gore.

2013. febr. 24. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Huh,előző aztán szépen kilistázta neked műfajról műfajra :)

Viszont a vomit gore trilógia...nem is tudom,nevezhetjük ezeket egyáltalán filmnek?Ettől inkább kíméld meg magad,kérdező.

2013. febr. 24. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg olyan kéne, ami agyatlan mészárlás, akkor ajánlom a Tokyo Gore Police-t.
2013. febr. 25. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

"Ha meg olyan kéne, ami agyatlan mészárlás, akkor ajánlom a Tokyo Gore Police-t."

Az inkább már feketehumor :) A vomit gore-t mondanám inkább agyatlan mészárlósnak(többek közt).

2013. febr. 25. 19:47
 5/6 anonim válasza:
Paranormal Activity
2013. júl. 5. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
igazából olyan filmeket keresek amiken tudnák izgulni vagy félni vagy megijedni! multkor néztem a síri talákozások grave encounters-t ! halálra untam magam rajta!
2013. júl. 8. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!