Melyik a jobb sorozat? Barátok közt, Jóban rosszban vagy bűnök és szerelmek?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert az osztályban eléggé megoszlik erről a vélemény.#Jóban Rosszban #Baráttok közt
2013. febr. 24. 13:55
3/15 anonim válasza:
A kérdést úgy tenném fel, hogy melyik rosszabb?
4/15 anonim válasza:
Inkább ne nézd egyiket sem.Agyhalottaknak való mind
5/15 anonim válasza:
azt irod az osztályban mgoszlanak a vélemények?? Ti erről dumáltok? Hova jársz?? kisegítő iskolába?
6/15 anonim válasza:
Jóban rosszban, bűnök és szerelmek sztem..a barátok közt már nagyon erőltetett..:DDDD
7/15 cukikutyus válasza:
Ezek közül a Bűnök és szerelmek a legéletszerűbb,a többi túlságosan elrugaszkodik a valóságtól.Régebben néztem a Jóban Rosszbant,egy darabig nézhető volt,de mára már kiábrándultam belőle,túl sok benne a lehetetlen történet...
8/15 anonim válasza:
Nekem a Bűnök és szerelmek tetszik elsőnek.Másodiknak a Barátok közt.Harmadiknak a Jóban rosszban bár elég ritkán nézem mert uncsi. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!