Juli szerintetek is egy sinterrr? Hogy lehet ilyen szemét ; (

Egy MI A JÓ ANYÁD?!Kutya legyek,ha ezt értem!
+Ez csak egy sorozat,úgy lehet ilyen "szemét",hogy ezt a szerepet kapta.
És hogy jön ide a bleach?
Kösz,ez a kérdés most kb a kétszeresére növelte a vérnyomásom,úgyis unatkoztam...

Az előző kommentelő meg is érdemli, hogy elvigye egy agyvérzés, ha ilyen dolgokon képes felidegesíteni magát...
Amúgy Juli szemét, ez tény... Ugyanakkor Nóra egy hülye (ahogyan András is az volt)... Én nem tudom sajnálni azokat akiket megcsalnak, hiszen az a nem normális, aki vakon képes megbízni a másikban... :)

Jhaj ezt most muszály megkérdeznem.
Drága kicsi nyuszifül hogy kerül a témához a Bleach, az anime, fantasy és hasonlók? Légy olyan jò áruld el!

Ez aztán a komoly kérdés! xD
Amúgy rühellem azt a repedtsarkú libát! -.-
Kövezzetek meg, de szerintem egyszerűen beleszeretett Attilába és a szívére hallgatott. András unalmas fószer volt, én is inkább az Attila-félékre bukom. András mintaférj, mintaapa....de antiférfi!!!
Megértem Julit, de nem volt szép dolog a megcsalás.
Különben ez meg csak egy sorozat.... :D

Azért nem ártana több szempontból is vizsgálni a helyzetet. Tudom, hogy most az egész ház utálja Julit, de azért kívülállóként nem ártana objektíven szemlélődni. A házban körülbelül mindenki úgy viselkedik mintha a sötét középkorban lennének. Évszázadokkal ezelőtt még természetes volt, hogy a megcsalókat kivetette a társadalom, de ez a 21. század! És milyen alapon mennek nekik idegenek. Pl. Zsolt és Laci. Semmi közük az egészhez. Azért, mert barátok Nórával. Kit érdekel, semmi közük a magánéletéhez. Nem felpofozták Nórát, hanem félreléptek. Mellesleg ilyen esetekben azok is elgondolkodhatnak, akiket megcsaltak. Mert nem véletlenül csalták meg őket.
Zsófinak volt egy értelmes megnyilvánulása, amikor Laci kitiltotta a megcsalókat. Azt mondta, hogy ilyen alapon nem lenne forgalma a boltnak, ha mindenkit kizárnának, aki valaha hűtlen volt. Ekkor a sorozat magához tért egy pillanatra, aztán rögtön vissza is süllyedt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!