Barátok Közt: Balázs tudja, hoyg hol van Miki?
Utóbbi pár részt csak részletekben láttam, Mii tudom, hogy az Usában van, de a fiának ezt elmondta hova megy, hogy ne aggódjon?
Vagy Bazsi csak azért falaz az apjának, mert azt hiszi (esetleg ezt is elmondta Miki?) hogy köze van András halálához?
+
Szerintetek Attila elmondja hogy viszonya volt Julival?
Vagy csak úgy fejezi be a mondatot, hogy Juli miatt..mert még neki korai lenne?:D
Miki Hongkongban van, mert keresi Igort.A múltkori részben elmondta Balázsnak hogy Hongkongban van, szóval tudja, de csak sejti hogy Mikinek köze van András halálához..
Ja és lehet hogy Attila elmondja, de az is, hogy azért csak a Juli miatt mert gyászol stb.. Majd meglátjuk:)
Köszi:)
Azt hittem, hogy az Usában van Miki:)
Remélem nem derül ki, hogy köze van Andráshoz, ha lecsukják, akkor én már tuti nem fogom nézni a sorozatot.
De már megtalálta Igort, nem? A szállodában..utána mi volt? Arról is lemaradtam.
Attila szerintem elmondja Nórának az igazat.
Holnap sem tudom majd nézni, az a baj, netem meg ilyen mobilstickes, nem tudok nagyon még egy 5 perces videót sem megnézni vele, nemhogy 40 perceset:(
Szóval köszi ha írsz:)
3-as köszi:)
de ki ütött le kit? Mikit a csávó vagy fordítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!