Miért rossz film a twilight?
Figyelt kérdés
érdekelne miért rossz film a twilight nem láttam, de sokan ócsárolják... szóval érdekelne, hogy mitől rossz a film?2013. febr. 21. 20:32
11/19 anonim válasza:
En alkonyat fan vagyok amikor lelkizos kedvem van, viszont igazatok van..legjobban a csillogo kocsog tetszik :)
12/19 anonim válasza:
Érdemes megnèzni nagyon èrdekes izgalmas meghatò .gyönyörű történet az örök szerelemről .
13/19 anonim válasza:
Még a Titanic is ezerszer meghatóbb.
15/19 anonim válasza:
1x meglehet nézni.. de kifejezetten nem az a film amit élvezettel újra és újra megnézed.. :D
16/19 anonim válasza:
Az első része még nem is annyira rossz,bár nekem már az sem tetszett,se a zenéje,sem a színészek játéka,sem a rendezés,de maga a történet sem.
Amiért viszont kifejezetten utálom, annak az az oka,hogy rengeteg részt csináltak belőle,és már túl van bonyolítva,egy rakás lelkizős,nyálas b@ziból áll a színészi gárda,és dög unalom az egész.
17/19 anonim válasza:
Semmi értelme nincs, és ehhez hozzáadjuk a világ legrosszabb színészgárdáját.
18/19 anonim válasza:
Mert lealacsonyítja a nézőt és pofátlan megoldásokkal próbálja becsalogatni az embereket a moziba, akik közt ráadásul rengeteg tinilány van, ami megint csak elképszetően pofátlan húzás, ráadásul egy homokszemnyi érték nincs benne, egy dramaturgiailag, történetileg és színészileg egy borzasztóan lecsupaszított projekt.
19/19 anonim válasza:
*az utolsó pár gondolatomnál, biztos észreveszik akik olvassák, hogy kétszer írtam le az egyet, bocsi, késő van, na:D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!