Nem lehetne betiltani, a fizetős Warez oldalakat?
Azelőtt kellett volna gondolkodni, mielőtt elküldted azt az sms-t... pofára estél, de szerintem senki nem kényszerített rá, hogy fizess. Így jártál, most már ne akarj keresztes lovagot játszani.
Igen, az ilyen kamu oldalakat működtetni pofátlanság, legalább akkora, mint a kamu reklámok, kamu álláshirdetések, stb. Azokat is be kellene tiltani, ugye?
1. nem kötelező az sms warez
2. rengeteg ingyenes warez oldal van-itt most inkább egyet sem reklámoznák.
3. A büntetéseknek és az oldal bezárásoknak gyakorlatilag semmi értelme. Egy megszűnik-jön helyette 3 új. A fizetős warez egyhamar nem fog megszűnni-és aki ezért fizet az meg is érdemli.
egy kis OFF: Éppen 2hete néztem egy warez oldalon hogy a legújabb Unreal tournament játék még mindig milyen sok embert érdekel-persze ingyen. Csak a sok szerencsétlen inkább letölti, pedig a bolti dobozos verzió csak 2.000 forint. Sőt, még a 8-900ft-os játékokért sem akarnak fizetni az emberek.
Én havi bruttó 120.000ft-ot keresek, abból kb. 60.000marad meg tisztán a sok kiadás után, de a 2-3000ft-os játékokért nem sajnálom kiadni a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!