Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szulejmán, az rtl moston...

Szulejmán, az rtl moston miért nem indul? Ha már ilyen későre teszik legalább tudnánk visszanézni de vmi ilyesmi baja van:DRM licensz probléma, a DRM kezelő által generált hiba.

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok hogy lehetnek ilyen szemetek? Mindig vmit lekelltölteni de úgyse jó. Már kurv. ára elegemvan!
2013. febr. 21. 12:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Fontos lenne!!!!!!!!!!!!!!! Lécy segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!
2013. febr. 21. 13:06
 2/10 anonim válasza:

én is pont ezt kérdezem , nálam sem indul...

ugyanezt írja ki, eddig mindig itt néztem és jó volt. Biztos valami központi ha nálad is ugyanazt irja

2013. febr. 21. 14:37
 3/10 Lipp Marianna válasza:

Sziasztok!

Én is ezzel küszködöm tegnap óta. Ez a hiba a digitális jogvégelemről szól. Ezelőtt minden jó volt, mindig így néztem meg. A többi külföldi sorozatnál nincs gond, megnéztem. A lejátszónak támogatnia kellene a DRM liszenszet. Felhívtam az RTl klubot, de még mindig nincs semmi, pedig állítólag továbbítva lett a probléma. Ez feltöltési hiba lehet.

Üdv.

2013. febr. 21. 15:24
 4/10 Lipp Marianna válasza:
Ja, jogvédelmet akartam írni, csak elütöttem.
2013. febr. 21. 15:38
 5/10 Lipp Marianna válasza:

Csak annyit nektek, hogy működik a lejátszás. Lehet, hogy hatásos volt a közreműködésem.

Üdv: Marianna

2013. febr. 21. 15:52
 6/10 anonim válasza:
Nálam még mindig nem müködik :(
2013. febr. 22. 10:17
 7/10 A kérdező kommentje:

hát ma kipróbálom csak az a baj egy hétig van fönt lehet föl kéne tölteni még 1-szer

de ha megint nem jön be nagyon mérges leszek :S

2013. febr. 22. 12:32
 8/10 A kérdező kommentje:
ELINDULT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D
2013. febr. 22. 14:25
 9/10 Maja0309 válasza:
Magától javult meg? Nekem eddig mindig lejátszotta, és most írta ki ezt a hibakódot: DRM licensz probléma, a DRM kezelő által generált hiba.
2013. márc. 28. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:
nézzétek inkább online soris oldalakon, ott sosincs probléma.
2014. aug. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!