Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Star Wars-ban Han Solo...

A Star Wars-ban Han Solo miért nem fizeti ki Jabbának a tartozását, amikor még megtehetné?

Figyelt kérdés
Az Új remény-ben ugyebár azért vállalja el Luke, Ben és a droidok fuvarozását, hogy legyen pénze, amit aztán Jabbának kifizet. Később (miután Leia ki van szabadítva) ezt meg is kapja. De a Birodalom visszavágból (ami 3 évvel később játszódik) mégis azt tudjuk meg, ugye, hogy még nem fizette ki. Erre van valahol valami értelmes magyarázat?

2013. febr. 18. 08:46
1 2
 1/13 AccountManagerkovács ***** válasza:
0%
Három év alatt még bármi megtörténhetett. Jabba mindig is utálta Hant és még ha ki is fizette, lehet, hogy akarattal vagy véletlenül később megint keresztbe tettek egymásnak.
2013. febr. 18. 11:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem utálta Hant,4. részben mondta is neki hogy ő a legjobb.
2013. febr. 18. 13:39
 3/13 A kérdező kommentje:
1: Az utalásokból egyértelműen kiderül, hogy nem fizette ki neki, még mindig ugyanavval a pénzzel tartozik.
2013. febr. 19. 04:31
 4/13 anonim ***** válasza:
NA igen... Ezt a kérdést már én is feltettem magamnak. És a Lázadó Szövetség is biztos adott volna neki pénzt, mivel neki köszönhetően robbant fel a Halálcsillag.
2013. febr. 19. 07:43
 5/13 AccountManagerkovács ***** válasza:

Jól van, én csak logikusan gondolkodtam. Ez a részlet olyan apró, hogy számomra egyébként fel sem tűnt volna, ha nem emelted volna ki.

"neki köszönhetően robbant fel a Halálcsillag" - Ezt kifejted nekem? Tényleg kíváncsi vagyok, mire gondolsz, csak mert ugye Luke rakétája robbantja fel az űrállomást.

2013. febr. 19. 08:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha Han nem érkezik meg és lövi le Vadert az lelőtte volna Luke-ot
2013. febr. 19. 13:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Han az egész filmben makacsul hajtogatja, hogy neki csak a pénz a fontos, amit majd jutalmul remél. A nagy Yavini csatában azonban az utcsó pillanatban visszamegy és döntő szerepet játszik a csata végkifejtésében azzal, hogy eltávolítja Vadert a helyszínről. Ezután valahogy megváltozik a véleménye, és beáll a Lázadók Szövetségéhez (jó fiú lett? nem akart lecsúszni Leiáról?), vagyis nem nagyon ment vissza Jabbahoz. Eltelik 3 év a következő filmig, és nem nagyon tudjuk, hogy mi is történt, de van egy kimaradt jelenet a 6ből, amiben Han megemlíti Leiának, hogy azért akar elindulni, mert mittoménmelyik bolygón összeakadt egy rá vadászó fejvadásszal, akit Jabba küldött utána és a pénz után. (egyébként a 6os film konkrétan úgy kezdődik, hogy összevesz Leiával, mert el akar menni, de aztán végül mégis marad...) Ez az értelmes magyarázat :DD
2013. febr. 19. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
*illetve bocs, az a veszekedés Leiával és a kimaradt jelenet az 5ből van. Egyébként a Felhővárosban Vader azért adja oda Boba Fettnek, hogy leszállíthassa Jabbának.
2013. febr. 19. 18:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen... Pont ezt akartam írni, amit Trollboy írt :D
2013. febr. 20. 18:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Oké, összefoglaltuk, amiket eddig is tudni lehetett. :)

Akkor most jöhetnének a teóriák, hogy vajon miért nem fizette ki. :)

2013. febr. 20. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!