A Star Wars-ban Han Solo miért nem fizeti ki Jabbának a tartozását, amikor még megtehetné?
Figyelt kérdés
Az Új remény-ben ugyebár azért vállalja el Luke, Ben és a droidok fuvarozását, hogy legyen pénze, amit aztán Jabbának kifizet. Később (miután Leia ki van szabadítva) ezt meg is kapja. De a Birodalom visszavágból (ami 3 évvel később játszódik) mégis azt tudjuk meg, ugye, hogy még nem fizette ki. Erre van valahol valami értelmes magyarázat?2013. febr. 18. 08:46
1/13 AccountManagerkovács válasza:
Három év alatt még bármi megtörténhetett. Jabba mindig is utálta Hant és még ha ki is fizette, lehet, hogy akarattal vagy véletlenül később megint keresztbe tettek egymásnak.
2/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem utálta Hant,4. részben mondta is neki hogy ő a legjobb.
3/13 A kérdező kommentje:
1: Az utalásokból egyértelműen kiderül, hogy nem fizette ki neki, még mindig ugyanavval a pénzzel tartozik.
2013. febr. 19. 04:31
4/13 anonim válasza:
NA igen... Ezt a kérdést már én is feltettem magamnak. És a Lázadó Szövetség is biztos adott volna neki pénzt, mivel neki köszönhetően robbant fel a Halálcsillag.
5/13 AccountManagerkovács válasza:
Jól van, én csak logikusan gondolkodtam. Ez a részlet olyan apró, hogy számomra egyébként fel sem tűnt volna, ha nem emelted volna ki.
"neki köszönhetően robbant fel a Halálcsillag" - Ezt kifejted nekem? Tényleg kíváncsi vagyok, mire gondolsz, csak mert ugye Luke rakétája robbantja fel az űrállomást.
6/13 anonim válasza:
Ha Han nem érkezik meg és lövi le Vadert az lelőtte volna Luke-ot
7/13 anonim válasza:
Han az egész filmben makacsul hajtogatja, hogy neki csak a pénz a fontos, amit majd jutalmul remél. A nagy Yavini csatában azonban az utcsó pillanatban visszamegy és döntő szerepet játszik a csata végkifejtésében azzal, hogy eltávolítja Vadert a helyszínről. Ezután valahogy megváltozik a véleménye, és beáll a Lázadók Szövetségéhez (jó fiú lett? nem akart lecsúszni Leiáról?), vagyis nem nagyon ment vissza Jabbahoz. Eltelik 3 év a következő filmig, és nem nagyon tudjuk, hogy mi is történt, de van egy kimaradt jelenet a 6ből, amiben Han megemlíti Leiának, hogy azért akar elindulni, mert mittoménmelyik bolygón összeakadt egy rá vadászó fejvadásszal, akit Jabba küldött utána és a pénz után. (egyébként a 6os film konkrétan úgy kezdődik, hogy összevesz Leiával, mert el akar menni, de aztán végül mégis marad...) Ez az értelmes magyarázat :DD
8/13 anonim válasza:
*illetve bocs, az a veszekedés Leiával és a kimaradt jelenet az 5ből van. Egyébként a Felhővárosban Vader azért adja oda Boba Fettnek, hogy leszállíthassa Jabbának.
9/13 anonim válasza:
Igen... Pont ezt akartam írni, amit Trollboy írt :D
10/13 A kérdező kommentje:
Oké, összefoglaltuk, amiket eddig is tudni lehetett. :)
Akkor most jöhetnének a teóriák, hogy vajon miért nem fizette ki. :)
2013. febr. 20. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!