Melyik szerintetek az utolsó, igazán színvonalas magyar film?
Figyelt kérdés
Hosszú évekre kellene visszamenni?
Esetleg tévedek?
2013. febr. 17. 11:57
1/5 anonim válasza:
Nekem A nyomozó c. alkotás tetszett a legjobban az elmúlt évek alapján, egész korrekt krimi, de ami igazán szimpatikus volt, az a kegyetlen jó fekete humora.
2/5 AccountManagerkovács válasza:
Kontroll.
Én imádom az Argot is, de azt azért nem mondnaám színvonalasnak:D
3/5 anonim válasza:
Kontroll, Üvegtigris I., Valami Amerika I. Kicsit régebbiek: Indul a bakterház, Csapd le csacsi.
4/5 anonim válasza:
Vad Magyarország - A vizek birodalma [2011]
5/5 jamesandjames válasza:
Valami Amerika, Üvegtigris, Csak szex és más semmi, Egy bolond százat csinál, Egy szoknya és egy nadrág, Made in Hungaria, Szabadság szerelem, Csinibaba, S.O.S. szerelem.
Nekem ezek azok a filmek amik tetszettek és amik szerintem értékelhetőek is a magyar filmiparban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!