Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc Győzike...

Melyik a kedvenc Győzike epizódotok?

Figyelt kérdés

Nekem az, amikor valahova lakókocsival utaznak, és lenyúlják a kerekeket, meg a benzin kifogy az autópályán.

De az is tetszik, amikor Zsolt és Zoli eljátsszák a mikulást, és a krampuszt, és a futárszolgálat autójával jönnek Virághoz :D

2009. szept. 7. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Nekem a gállámbos rész:D
2009. szept. 7. 21:52
 2/13 A kérdező kommentje:

Az is nagyon jó!

De Zoli b*zdmeg nem mondtad b*zdmeg hogy csípnek b*zdmeg!! :D

2009. szept. 7. 23:27
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Őszintén? Egyik sem tetszik...nemigazán értem mit szeretnek benne az emberek?! Egy személy azrét lesz hires, mert tehetséges nem? Persze izlések és pofonok...
2009. szept. 8. 14:05
 4/13 A kérdező kommentje:

Győző Úr önmagát adja, ezért szeretik annyian.

Mert a sorozat nincs megjátszva, csak olyanok vannak benne, hogy néha valamit a forgatás kedvéért máshogy csinálnak. Példa erre amikor Gömbi kilakoltatja Győzőt a házából.

Egyik haverom találkozott vele Hajdúszoboszlón. Azt mondja, tejesen olyan mint a tévében, állandóan mosolyog és kedves.

Mégegy ilyen cigányt sehol nem találsz!

Az a probléma, hogy az emberek farral állnak hozzá Győzőhöz. Eleve azért mert cigány, utána még ott van, hogy sokan nem szeretik, és ha nem szeretik, én miért szeressem?

Pedig ha megnéztek egy részt, láthatjátok, hogy nem annyira rossz mint azt sokan hiszik.

2009. szept. 8. 15:40
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
ki az a győzike? az az analfabéta, betörőképű, tehetségtelen senki?
2009. szept. 8. 21:26
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
Amíg nem ismered ne vonj le következtetést, köszi!
2009. szept. 8. 21:42
 7/13 A kérdező kommentje:

21:26

Nem. Ő az, aki többre vitte mint te. Aki cigány létére évi 40 milliót kap csak a sorozatáért. Akinek sikerült a TV-be bekerülnie, neked pedig nem.

Ha neked az irigység fájna...

2009. szept. 9. 23:06
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
amikor ráteszik a plazma tv-t vmi utánfutóra és az utánfutóval meg elindulnak..vmi ilyesmi..xd
2009. szept. 12. 18:18
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább egy senki lennék mint egy ilyen,igazságosan keresném meg a pénzt nem pedig csak tátognék... +nem is tud énekelni ez több részből is kiderül... :/
2009. szept. 13. 08:14
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Szeretem a showt, és pont azok a legjobbak szerintem amit írtak mások is. Ugyanakkor győzikét rendkívül butának tartom. De a show szórakoztató. És vicces... :-)
2009. szept. 13. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!