Akik jól ismerik a Narutot és Naruto Shippudent! Ez a rész mikor volt? (videó lent)
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=fOyEBQ..
2:40-től én még azt a részt nem is láttam ._. KÉRLEK segítsetek !!lehet hogy az egy filmben volt benne?:S
2013. febr. 16. 12:36
1/3 anonim válasza:
Ami 2:40től van,h Oro leskelődik az vmilyen visszaemlékezés volt, sztem Oro visszaemlékezése,ami megmagyarázza h miért akart annyira egy Uchihát testként. Én emlékszem erre, de nemtom mikor volt benne.
2/3 anonim válasza:
ez egy összeállítás volt
az a rész orochimaru visszaemlékezése volt, valamelyik részben én is láttam, asszem még a háromfarkú bijuu elfogása környékén vagy akkor amikor sasuke megöli orochimarut, az előtt valamikor
bocs pontosabban nem tudom megmondani, mert a részek számomra összefolytak, mert túl sok rész van, így hajlamos vagyok összekeverni dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!