Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor volt Berényi Miklós...

Mikor volt Berényi Miklós börtönben a Barátok köztben?

Figyelt kérdés
Többnyire nézem a sorozatot, de ilyenre nem emlékszem

2013. febr. 16. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Én meg már jó ideje nem nézem, szóval nem tudhatom, hogy azóta volt-e. De amikor még néztem, határozottan emlékszem, hogy egyszer volt. Jól meg is agyalták bent.

Nem emlékszem már viszont, hogy miért volt... Miért került be.

Viszont akkoriban nyilatkozta is a színész, Szőke Zoltán, hogy volt olyan szituáció a hétköznapokban, hogy ment az utcán, vagy állt valahol egy parkolóban, nem tudom pontosan, a lényeg, hogy ilyen nagy, fekete autó megállt mellette, s kiszólt belőle a nagydarab, kopasz ürge, hogy: "Veled vagyunk, Miki, csak szólj, ha gond van, jövünk!"

Lehet persze a hapsi is csak hülyült vele, ahogy meglátta a színészt az utcán, mindenesetre lett egy jó sztorija. Nevettem én is :)

2013. febr. 16. 14:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez kb hányban volt?
2013. febr. 22. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!