Tudtok mondani nagyon ijesztő horror filmeket?
Figyelt kérdés
A túlvilág szülötte, A tükör, Az árva. Ezekhez hasonló tudom hogy Az árva nem olyan ijesztő, de NE olyanokat ahol a vér folyik meg gyilkolnak hanem amin meg lehet ijedni. Tudom, hogy minden horrorba vér folyik, de nem az a lényeg hanem hogy megijedjünk! Olyan horrort írjatok légyszí ahol az ember 1hétig nem alszik! Tudom hogy ember függő, hogy ki mennyire ijed meg, de valami nagyon nagyon erőset írjatok!!!!!2013. febr. 16. 11:21
12/17 anonim válasza:
demoni doboz
the conjuring
mama
kisertetjaras connecticutban
13/17 anonim válasza:
az ördögűző, ideglelés csernobilban, ismeretlen hívás, a gömb (inkább gondolkodtató, és közben beparáztat, nagyon jó film, bár régi, érdekes!) a démoni doboz,az árva
ezek személyes kedvencek, nem garantálok semmit de én imádom őket ;)
14/17 anonim válasza:
Árvaház.
Sok horrort láttam már, de ez a legbeszaratósabb...
15/17 Kirara333 válasza:
Unfriended
Nem igazán durva, de igazán elgondolkodtató
16/17 anonim válasza:
Nem olvastam el az összes kommentet, de a legfélelmetesebb film a kör.
Nem akarom elmondani miről szól, de készülj fel a legrosszabbra!
Meg persze a fürész is jó, de az csak véres!
17/17 Dallass válasza:
Démonok között 1,2
Paranormal Activity 1,2,3,4
Annabelle 1,2
Szerintem ezek visznek minden horror filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!