Szerintetek jó ötlet megnézni a Hansel és Gretelt? :>
-nektek bejött
-röviden miről szól??:D:P
"Miután gyerekként rákaptak a vér ízére, János (Jeremy Remner) és Júlia (Gemma Arterton) önbíráskodó bosszúállók lettek, a megtorlás elszánt angyalai."
Nem mondom határozottan érdekes újraértelmezése Jancsi és Júliska történetének xDDD
Ne haragudj,sajnos én nem láttam,az eddigi tapasztalataim alapján írok.
Leírás alapján nem tűnik nekem többnek egy újabb filléres,sablonos koreai horrornál.Amiket eddig láttam,és hasonlók voltak(the ghost,the wig,phone,red eye)mind szinte ugyanarra a sémára épültek,semmi eredetiség nem volt bennük.
De le kell szögeznem, a jó,a "valódi" koreai horrorok azok tényleg ütősek(pl két nővér),de sajnos elég sok van ezekből a szarokból.
A története itt van: [link]
Szóval nem tudom,ha lehet,inkább mást válassz,ha mondjuk Korea,akkor a Két nővért mindenképp ajánlom.Aztán ki tudja,talán nem rossz ez a Hansel és Gretel :)
Jah,f@sza,Te arról beszélsz,ami megjelent a mozikban...
Kiba@szott jó,én meg fél oldalt írok egy másik filmről :D Megkérnék akkor valakit,hogy jelentse be a választ(beleértve ezt is),hogy kitöröljék.Köszi.
Ezen olyan jót röhögtem :D
Kitörölni??!! Még mit nem, ment a zöld kéz xDDDD
Különben kérdező nem is mondtad melyikre gondoltál. xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!