Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy film címét keresem, de...

Egy film címét keresem, de sehogy sem tudok rájönni, hogy mi lehet az!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez egy elég "bugyuta" kérdés, de már jobb ötletem nincs, mint megkérdezni Titeket, mert én egyszerűen nem tudok rájönni. Szóval egy film címe érdekelne (amit évekkel ezelőtt láttam a TV-ben (vagy m1 vagy RTL vagy TV2, erre már nem emlékszem)). Szóval ez olyasmi jellegű, mint a 28 nappal később, tehát azzal kezdődik, hogy egy vírus kiszabadul egy laborból. Szinte mindenkit megöl, de marad néhány túlélő. A gonosz holló formát tud ölteni és a vége az, hogy egy elmebeteg atombombát visz a gonosz városába, amit Isten keze felrobbant. Tudom zavaros, de már alig emlékszem rá, csak arra hogy akkor jó filmnek tűnt és megint meg szeretném nézni.

Előre is köszönöm a segítségeteket,

Jimi

2013. febr. 13. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Csak tipp:

[link]

2013. febr. 13. 17:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a tippet, megnéztem, de nem ez volt az sajnos...

2013. febr. 13. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Esetleg a második része:

[link]

2013. febr. 13. 18:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez sem az, sajnos..., de azért köszi!

Ha jól emlékszem itt nem változnak zombivá vagy valami hasonlóvá a fertőzöttek, hanem egyszerűen csak meghalnak és csak egy kevés túlélő marad.

2013. febr. 13. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Végítélet (Stephen King's The Stand, 1994)
2013. febr. 13. 22:58
 6/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is erre jutottam, de letöltöttem és a Végítelt sem az a film. Ezért is vagyok tanácstalan.

2013. febr. 14. 01:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nincs senkinek semmi ötlete?

Üdv,

Jimi

2013. febr. 21. 18:05
 8/10 A kérdező kommentje:

Tényleg senki nem látta ezt a filmet?

Még annyi jutott eszembe, hogy a gonosz kiszabadít egy túlélőt a börtönből és azután ez az ember lesz az elsődleges "szolgája".

2013. febr. 28. 21:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen ez az:

"Végítélet (Stephen King's The Stand, 1994)"

Csak nem tudom honnan letölteni. Van valakinek valami ötlete?

2013. márc. 12. 18:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egy másik film címét keresem. Nagyon halványan emlékszem már rá, de a történet röviden: 2 fiatal lány meggyilkolása miatt nem a bűnöst végzik ki, hanem egy ártatlan fekete fiút(villamosszékben). A film cselekménye szerint ez volt a múlt. A jelenben a "főhős" nyomozni kezd valamilyen ügyben és valahogy ráakad erre a történtre. Kiderül, hogy annak idején az apja (rendőrként, vagy valami hasonlóként) aktívan közrejátszott a piszkos ügyben. A végén persze elkapja az igazi gyilkost. Van valakinek valami ötlete, hogy melyik lehet ez a film?

2014. aug. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!