Twilight Breaking Dawn 2 ki látta?
Mi a véleményetek róla? jo befejező rész?
és az elején kinek tűnt fel, hogy mind kettő a tükörben nézi magát? :)) elvileg nincs is tükörképük (-.-)
ez hülyeség hogy nincs tükörképük, ezt honnan vetted? ők nem "olyan" vámpírok :D
háát, nem számítottam tőle sokra, úgy egész kellemes volt, annak ellenére is, hogy fél óra után szenvedtem a moziban, mert pisilnem kellett, és nem akartam lemenni :D izgalmas, leköt, és annak ellenére hogy én elég sokat szidom a sorozatot, be kellett magamnak vallanom, hogy tetszik. még kristen stewart is aránylag jól játszott, persze magához képest csak :D edward szimpatikus volt, nem volt végre szenvedős az egész..úgyhogy ha szereted a sorozatot szerintem nézd meg, tetszeni fog.
én már láttam, a véleményekre voltam kíváncsi :)
elnézést ha rosszul tudtam hogy a vámpíroknak nincs tükörképük.
Pedig nem tudtad rosszul: a "hagyományos" vámpíroknak nincs tükörképük, ez az egyik jellemzőjük. Az írónő kicsit átértelmezte ezeket a dolgokat, hiszen itt hétköznapi emberek közé beilleszkedett vámpírokról írt. Nem lett volna járható, ha ragaszkodik a megszokott vámpír- tulajdonságokhoz, pl. ha a napfény hatására vinnyogva vergődni kezdenek a legközelebbi sötét hely felé..:) (Ahogyan az elvárható egy tisztességes vámpírtól.)
Egyébként még az első részben Bella kérdezgette is Edward- öt ezekről a vámpír- hiedelmekről, és akkor ő ilyen elnézően mosolyogva arra utalt, hogy ezek jórészt tévhitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!