Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók ez hogy van most?

Vámpírnaplók ez hogy van most?

Figyelt kérdés
A második évadig láttam csak,és a 4.ben már Elena és Damon összejöttek. Ez hogy lehet?? Oké,hogy a 2. rész végén megcsókolta Damont,de a 4 évadban már szex is volt..Mikor távolodott el ennyire Elena Stefantól? És hogy lett vámpír?? Köszönöm előre is

2013. febr. 9. 22:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
ketlem h ismeri ezeket a szereploket ha csak a masodik evadnal jar.... de azt semminek nevezed hogy stefan "ripper" lett azaz egy hidegveru gyilkos klaus oldalan...?
2013. febr. 9. 22:58
 12/17 FannaL ***** válasza:
60%

első: Na szal. igen abban egyetértünk, hogy ennek egyébként semmi értelme ugyan is ezt így nem igazán lehet megérteni.

És ami azzal kezdődik hogy "Stefan semmit..."---> az első vagyok :)

2013. febr. 9. 23:00
 13/17 FannaL ***** válasza:
60%
Ja téll, de utánna kibékültek Elenával, nem is emlékeztem már rá, ugyan is Delena, Carol és Klaus fan vagyok :D Helyesírásért bocsi :)
2013. febr. 9. 23:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szóval mivel Elena mindig is vonzódott Damonhöz, a vámpírráválása után ezek az érzelmek felerősödtek benne. Plusz mivel Damon vére változtatta át, kialakult iránta egyfajta kötődés (magyarul azt csinálja, amit Damon mond, lételeme lett, hogy boldoggá tegye Damont).

Damon elfogadta, hogy Elena vámpír, viszont Stefan eléggé nehezen birkózott/birkózik meg vele, ezért mindenáron meg akarja találni a vámpírság gyógyírét, hogy Elena ismét ember legyen. Elena is szeretne (?) ember lenni megint, de nem tetszik neki, ahogy Stefan viselkedik vele, mondott is valami olyasmit, hogy látja Stefanon, hogy úgy néz rá, mint valami törött játékszerre, amit meg kell javítani és ez nem tetszik neki.

Ezek miatt aztán szépen fokozatosan eltávolodtak egymástól, majd szakítottak és másnap Elena már beugrott Damon ágyába...

2013. febr. 10. 15:48
 15/17 Emi10 válasza:
100%
elena leesik a hídról kocsival , meghal , damon véréből változik vámpírrá, ezért kötődik damonhöz, aztán megszakítja damon a kötődést, és utána is szereti damont. nézd végig és megtudod a többit.
2013. máj. 22. 20:02
 16/17 anonim ***** válasza:
De ez így olyan rossz,hogy megtudtad mi lesz...:/én így már nem olyan szívesen nézném meg
2013. aug. 31. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:
1# De igen Kathrinnek csókolózitt csak azt hitte hogy Elena az
máj. 1. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!