Említenétek néhány filmet?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne, vagy két-három nagyon jó filmre, mindenféle jöhet, csak kőkemény akciófilm ne :)
Hasonló filmekre gondolok:
A remény rabjai, Halálsoron, Becstelen Brigantyk, Életrevalók, eredet, Az óceánjáró zongorista legendája.
Köszönöm a tanácsokat :)
2013. febr. 9. 21:01
2/7 Joshy Ca$h válasza:
Az első kettő nekem is a kedvenceim közé tartozik, a többit még nem láttam. Akkor valami olyat keresel, ami mélyebben mutat be emberi sorsokat, vagy a végén van benne egy nagy csavar? "Utolsó szamuráj" szerintem nagyon jó. "Játszma", a végét megjósolni se tudnád:)
3/7 anonim válasza:
Az általad említett filmeket láttam, és szerintem is nagyon jók :)
Ha tetszett a Becstelen Brigantyk, akkor a Django elszabadul is fog tetszeni, ha még nem láttad.
Nagyon sok jó film van, hirtelen nem is tudom melyiket ajánljam, de hosszú listát sem akarok írni.
Talán a Titokzatos folyót emelem még ki, garantált a hatás.
(És az előző válaszoló két filmjével is egyetértek.)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket! :)
2013. febr. 12. 22:12
6/7 anonim válasza:
Jaj bocs a Kill Bill még a kőkemény akciófilmnél is durvább helyette a Truman Show legyen
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, leszedem, s megnézem! :) A Kill Bill-t nyáron megnéztük, jó volt! :)
2013. szept. 28. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!