Megtörtént eseményen alapuló filmek?
minden horror film... xD
am ami hirtelen beugrik és tuti h az Nagymenők
Heló!
Összeszedtem azok közül párat, amiket láttam, egy időre ez elég :):
Az elefántember, Apám nevében (különösen ajánlott film), Dühöngő bika (memoárok alapján készített film), Ördögűzés Emily Rose üdvéért (kényes téma, sokak szerint igaz, mások szeritn a nagy része kamu, de szerintem itt a helye a felsorolásban), Kánikulai délután, Kapj el, ha tudsz, Das Experiment (a valóságban leállították még az előtt, amíg a filmben eljutnak), Fedőneve: Donnie Brasco.
Jó szórakozást!
Führer EX
Két berlini fiatalról szól,akik átakarnak mászni a berlini falon.Csak rosszul sül el a dolog.Nagyon jó dráma,igaz történeten alapszik.
Gondoltam válaszolok, d ezek után nem.
Tökéeltesek a váalszok, mégis a nagyrészük le van szavazva.
Aki rányomta a negatívot, vette a fáradtságot, hogy egyáltalán elovalssa a kommenteket? Vagy csak tudatlanságát próbálta kotromba mód kompenzálni? SZánalmas, amit egyesek ezen az oldalon művelne ka tökéeltes válaszokkal. Ezeket hívom én férgeknek - igen, még ha "csak" itnernetes is trollkodnak.
A boldogság nyomában-will smith
Paranormal activity részek
project x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!