Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A durva, sértő poénokat miért...

A durva, sértő poénokat miért engedik leadni pl. a Family Guy-ban? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A minap néztem a Family Guy-t és Michael J. Fox-ot parodizálták ki úgy hogy úgy remegett mint az állat...+ még a vallási viccek.Miért nem tiltják be ezért a sorozatokat,vagy perli be őket az egyház vagy az adott személy akit kifiguráznak/parodizálnak?

2013. febr. 8. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Mert van rá igény.Másrészt akik készítik ezt a sok propagandarajzfilmet,azokat nem fogják beperelni,mert érinthetetlenek(képletesen szólva).

A magam részéről azt mondom,a south park és társai még rosszabbak,ebben legalább néha van 1-2 poén is.

2013. febr. 8. 14:21
 2/12 loupsolitaire ***** válasza:
53%
Tudod, demokrácia és szólásszabadság.
2013. febr. 8. 14:48
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
A szólásszabadság nem azt jelenti,h akárkit alázhatsz nézők milliói előtt... Pl. a South Park készítőit meg már nem egyszer perelték be. De ha ilyen humorral dobják ki a sorozatokat, akkor ők számíthatnak és számítanak is erre, viszont már több éve fut a Family Guy is, szal annyira nem veheti a szívére senki és/vagy nem tehetnek sokat ellene. Én személy szerint jobban szeretem az eredeti(bb) részeket és nem azokat amelyekben másokkal mocskolódnak. Nem azért mert sztem sértő rájuk vagy hasonló, lesz@rom, de számomra vhogy unalmasak azok a részek.
2013. febr. 8. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Időpont ma 14:47

Jah,baromi nagy "szólásszabadság" van.Látszik,hogy nem itt éltek.

Szólásszabadság?Ha most ide megírnám,hogy mit csinálnak valójában a romák(tisztelet a kivételnek),akkor rögtön kitörölnék,holott csak az igazat közölném.Ha pedig megírnám,hogy kik irányítják életünket,akkor pedig paranoiásnak és/vagy nácinak neveznének,,ismétlem,holott csak az igazat közölném.Talán így is ki fogják.

Különben is,hány éves vagy,hogy Te ilyen "sokat" tudsz?Egyáltalán miért várod el,hogy komolyan vegyenek,ha értelmesen nem is tudsz írni,érvelni,csak egyszerűen a másik anyját szidni?

2013. febr. 8. 15:21
 5/12 A kérdező kommentje:

14:47-es válaszadó:

Most miért kell szidni más anyját?Csak kérdeztem.Ugyebár ezért jött létre az oldal hogy kérdezzen a másik,és hogy megválaszolják neki normálisan nem pedig elküldjék az anyjába...nem tanítottak téged sem a jó modorra!

2013. febr. 8. 15:33
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
4-es: itt nincsen szólásszabadság, mert ez egy MAGÁNoldal, ahol szabályok vannak. Viszont ahol ezek a szabályok nincsenek, ott, nyugodtan mondogathatod a baromságod.
2013. febr. 8. 16:14
 7/12 anonim ***** válasza:
vallás alapján megitélni valakit... hiszen aszerint élik az életüket nem? amúgy meg igaza van a nem tudom hányadik válaszolónak és nézzetek utána a dolgoknak esetleg nézzétek meg a zeitgest filmeket
2013. febr. 8. 18:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért egy az ízlésesség határán egyensúlyozó poén, és az hogy mer a valláshoz úgy közelíteni, ahogy nagyjából minden témához illik, nehogy már alap legyen a betiltásra.

Az egyház pedig előbb a saját szennyesét rakja rendbe, és ne gondolja, hogy szerzői jogai vannak egy kétezer éves történetre. Az 50 év után lejár.

2013. febr. 8. 19:44
 9/12 anonim ***** válasza:
south park és family gun nincsen velük semmi gond legalább nem azon a szinten vannak mint a retekklub és a telavviv2 műsorai táncolós éneklős napi sorozatos gagyik ezeknek van mondanivalója de ezt kevesen értik meg de a táncolós éneklős napi sorozatos az mindenkinek bejön mert azon nem kel gondolkodni
2013. febr. 8. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
9-es: mert aztán a Family Guy-on meg a South Parkon tényleg sokat kell gondolkodni...
2013. febr. 8. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!