A Hotel Transylvania-t nézve a gyerekeitek nem ijedt meg Drakula dükitöréseitől? (amikor vörösen izzott a tekintete és morgott)
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 13:18
1/2 anonim válasza:
Hát ez az animációs mese elvileg 12 éven aluliaknak nem ajánlott, a fölött meg már nem hiszem, hogy nagyon megijednének a gyerekek tőle. Max picit megrázkódnak, mert hirtelen jön. De nem valószínű, hogy komoly gond lesz belőle.
Nekem ugyan nincsenek gyerekeim, de a mozi, ahol néztem, tele volt családokkal, így gyerekekkel is. És sehol sem tört ki sírás, vagy hasonló. :)
2/2 anonim válasza:
én unokahugaimmal néztem meg. :) 3, 5, 12, 13 évesek és mindegyik, még a legkisebb törpe is nevetett rajta. :D igaz, lehet azért, mert végig az ölemben ült és megvolt a biztonság érzete, hogy bármikor hozzám bújhat, de abszolút nem volt gondja ilyenre. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!